Day 25 Tortkok-Shymkent 113/7.725 km
Blijf op de hoogte en volg Rudy
15 Mei 2014 | Kazachstan, Shymkent
Now the long awaited upload will begin (so we thought several hours ago. The connection is poor. It is now way after midnight)
15 Mei 2014 - 22:06
Wytske:
Weer helemaal bij gelezen. Super! Kunnen jullie best goed volgen zo. Fotootjes zijn ook mooi! Wat een eagles! -
15 Mei 2014 - 23:02
Elly:
Wat een prachtige reis maken jullie toch! Ik lees de verhalen en bekijk de foto's met heel veel belangstelling. Wij gaan zondag op vakantie naar Polen, dus niet zo spectaculair als jullie reis; wij zijn waarschijnlijk niet zo avontuurlijk. ;-). De Exclusive doet het ook geweldig zeg!
Als je het leuk vindt, kun je een blik werpen op onze website: www.zwerfcamper.nl waar ik onze reis ga bijhouden.
Goede reis verder en we blijven jullie volgen!
Ton en Elly
16 Mei 2014 - 08:29
Berry & Harm:
Gisteren rond 21.30 uur liepen jullie berichten en foto's binnen! Jullie zijn al één heel eind 'op weg', wij zijn weer helemaal 'bij'. Geniet en heb het goed samen. Groet, Berry & Harm -
16 Mei 2014 - 12:50
Daan:
Het is elke keer weer genieten en wegdromen bij de verhalen en avonturen. Vooral de laatste dagen zijn het voor mij totaal onbekende gebieden en heel mooi zijn de foto's erbij om toch een beetje de indruk van deze "lege" gebieden te geven. Jullie lijken mij ook wel een goed team met balans, een goede Yin/Yan verhouding :) .
Veel plezier en doe ook voorzichtig aan met het onbekende, groeten Daan